RENOMATIC er en løsning til håndtering af alle aktiviteter ved affaldsindsamlingen – alt fra registrering af kunder til afhentning af affaldet. Ved RINA Digital Solutions arbejder vi løbende på at forbedre og videreudvikle vores produkter, så du står med en løsning, du kan regne med.

Vi finder den rette digitale løsning til din virksomhed.

SE MERE PÅ RINA.ORG

Andre løsninger fra RINA Digital Solutions

SERTICA Maintenance er et klient/server vedligeholdelsessystem designet til at styre, monitorere og dokumentere vedligeholdelsesaktiviteter i alle typer virksomheder.

Gå til sertica.dk/industri

INEXTIA er et web-baseret vedligeholdssystem, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at planlægge og udføre vedligehold på farten. Systemet dokumenterer og styrer dit vedligehold, herunder dokumenter, opgaver, historik og meget mere. Der arbejdes i en simpel jobliste, der sparer dine vedligeholdssfolk tid og penge.

Gå til inextia.dk

FotoDok er en app til fotodokumentation, mangelgennemgang og kvalitetssikring af hverdagens opgaver. Opnå besparelser på administrativ tid på kontoret idet fotodokumentation let oprettes via mobilen. Du skal blot sende billeder og tekst til FotoDok serveren, hvorfra du kan tilgå din færdige rapport.

Gå til fotodok.dk

Vil du vide mere om RENOMATIC, så kontakt mig og hør hvordan du kommer i gang.

Lars Horsfeldt

Renomatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
renomatic@rina.org